Priporočila in mnenje o storitvah

Naročnice in naročniki naše delo opisujejo kot strokovno, kakovostno, vestno, jezikovno dovršeno … Velikokrat jim na podlagi dolgoletnih izkušenj predlagamo tudi vsebinske izboljšave. Besedilu vedno dodamo zelo opazno novo vrednost.

Najlepša hvala za hitro in odlično opravljeno delo. dr. U. Š.

Rad bi se vam še enkrat zahvalil za odlično opravljeno delo. Lekturo ste opravili zares temeljito, opazi se, da se izdelku zares posvetite. Sedaj je moje doktorsko delo tudi jezikovno dovršeno. Vesel sem, da sem vas našel in verjamem, da bomo še kdaj sodelovali. J.

Iskreno se vam zahvaljujem za ponovno izjemno dobro opravljeno delo. Ne gre za to, da pregledate in popravite obstoječe, pač pa delu dodate novo vrednost. Zagotovo se kmalu ponovno srečamo. dr. S. R.

Dobil sem vse datoteke, hvala za jezikovni pregled znanstvenih člankov. Z lektoriranjem sem zelo zadovoljen. prof. dr. S. S.

Moram priznati, da sem imela srečo, ker sem vas našla. Knjižničarka z naše šole, ki opravi tehnični pregled diplomske naloge, me je klicala in rekla, da že dolgo ni videla tako dobro lektoriranega besedila. Seveda je želela kontakt. N.

Zelo sem zadovoljen z vašim delom. T.

V ponedeljek sem oddala doktorsko nalogo. Ves čas sem vas imela v mislih, vendar nisem imela časa, da bi se vam oglasila. Tokrat lahko v miru zapišem svoje misli. Še enkrat bi se vam želela zahvaliti za pomoč. Opazili ste ogromno napak, ki jih sama nikakor ne bi opazila, za kar sem vam zelo zelo hvaležna. Lepo vas pozdravljam, želim vam veliko uspeha pri vašem delu in vsega dobrega vam želim. mag. S. R.

Iskreno se vam zahvaljujem za ves čas, ki ste ga posvetili moji mali diplomi, ki je v tem tednu pri vas kar malo zrasla. Opravili ste izjemno delo in sem zelo zadovoljna. Zahvaljujem se vam tudi za vse dragocene komentarje — ne le pravopisne, ampak tudi vsebinske. Hvala, da ste me opozorili na tisto nepravilnost, čeprav to ni bila vaša naloga. Bom vsekakor popravila. Zagotovo se še srečamo. T. T.

Iz srca se vam zahvaljujem za hitro in temeljito opravljeno lektoriranje. A.

Najlepša hvala za tako hitro in kakovostno delo. Zelo sem zadovoljna z vašimi storitvami. S.

G. Jakoša in ekipa, delo je vrhunsko opravljeno! Vidim, da sem imel res srečo, da sem vas našel :). Kar pomeni, da bomo zagotovo sodelovali še naprej. A.

Super, sem zelo zadovoljna. Res ste se potrudili in vas bom tudi sama naprej priporočala. N.

Lektoriranje doktorske naloge ste opravili odlično, res ste se potrudili. Vse pohvale! M.

Zelo sem zadovoljen z vašim delom, vse pohvale za res strokovno, vestno in hitro opravljeno delo. D.

Sporočil bi vam rad, da je V. s popravki in komentarji zelo zadovoljna. Hvala, ker ste opazili tudi napake pri citiranju in jim posvetili pozornost, saj bi to marsikdo preprosto spregledal. J.

Po hitrem pregledu izdelka sem zelo zadovoljen z vašim delom. Z veseljem vas bom priporočil svojim študijskim kolegom. T.

Vesela sem, da sem se odločila za vas in v prihodnje vas zagotovo priporočim tudi kolegom, ki bodo potrebovali lektoriranje. Hvala še enkrat, izjemni ste! E.

Z zamudo potrjujem prejem datotek in se zahvaljujem za odlično in ažurno opravljeno lekturo. Pohvalila bi tudi vašo hitro odzivnost in dobro komunikacijo, ki je pri celotnem vtisu enako pomembna. S celotno storitvijo sem zelo zadovoljna in vas bom zagotovo priporočila tudi kolegom (i. e. s pravne fakultete). A.

Super, res ste opravili izjemno delo, za kar sem vam izredno hvaležen. J.

Iz srca se vam zahvaljujem za pohvalo in lepe želje. Takšne pozitivne besede mi dajejo moč, da bom prilezla do konca. Hvala za popravke. Zelo sem zadovoljna. R.

Hvala, ne morem verjeti, kaj vse ste popravili v mojem članku. Veliko boljši ste od ljubljanskih lektorjev. Priporočila vas bom tudi drugim na fakulteti. S.

Najlepša hvala za posredovano ter tako odlično in natančno opravljeno lekturo. dr. U. Š.

Iskreno se vam zahvaljujem za tako veliko delo, ki ste ga opravili v tako kratkem času. Nekaj sem že prebrala, drugo seveda še bom in z delom sem zelo, zelo zadovoljna. K.

Zahvaljujem se vam za ponoven pregled in komentarje. Vsekakor vas bomo v primeru vprašanj s strani študentov ali drugih deležnikov zagovarjali in pri našem delu v bodoče upoštevali vaše predloge in komentarje. Vse vaše komentarje, ki jih do sedaj še nismo upoštevali, bomo upoštevali pri naslednjem natisu knjige. Zahvaljujem se vam za odlično sodelovanje in strokovnost. Veselimo se nadaljnjega sodelovanja z vami. dr. S. L.

Najlepša hvala za poslano. Vidim, da se res držite roka :). Na hitro sem preletel vaše delo in sem zelo zadovoljen. V veselje mi je bilo sodelovati z vami. M.

Hvala za odlično opravljeno lektoriranje. K.

Zelo sem zadovoljen z vašim delom in odzivnostjo, tako da vas v prihodnje zagotovo priporočim kolegom. K.

Veseli me, da sem vas izbrala za lektoriranje, saj ste delo odlično opravili. A.

Dobil sem vse datoteke in se vam iskreno zahvaljujem za kakovosten pregled dela. Priporočil vas bom, če bo kdo rabil lektoriranje. M.

Potrjujem prejem datotek. Neverjetni ste. Tako me že dolgo ni nihče presenetil. Čestitam in vam želim veliko poslovnih uspehov. M.

Hvala za hiter in temeljit pregled disertacije. Z vašim delom sem zelo zadovoljen, zato bom vaše storitve priporočil svojim prijateljem in kolegom. M.

Datoteke (magistrsko nalogo) sem prejel. Videti je res super :). Najlepša hvala za pomoč. B.

Nisem si mislila, da bo toliko napak. Tako da resnično hvala za odlično lektoriranje! Zagotovo bomo v prihodnje še sodelovali. N.

Prejela sem izjavo lektorice. Zahvaljujem se vam za razumevanje in odlično opravljeno delo. Z veseljem vas bom priporočila tudi svojim kolegom. V.

Datoteke sem prejela in sem z vami zelo zadovoljna. Hvala za korektno sodelovanje. I.

Najprej naj se vam prav lepo zahvalim za vašo korektnost, ažurnost in seveda odlično opravljeno delo (tudi za popravke povzetka). Vidne spremembe so mi prišle zelo prav, saj je na ta način nalogo res lažje ponovno pregledati. Moram reči, da sem pozitivno presenečen nad nekaterimi popravki, saj besedilo sedaj res lepše teče. Prepoznali ste številne nerodnosti pri oblikovanju besedila, zato še enkrat najlepša hvala za vašo pripravljenost na sodelovanje. S.

Najlepša hvala za korektno sodelovanje in kakovostno delo! Vas priporočim kolegom in kolegicam. Tudi jaz sem vas odkrila po priporočilu. T.

Zahvaljujem se vam za hitro dokončano delo. Definitivno vas bom priporočal prijateljem. Hvala še enkrat. J.

Najlepša hvala za odlično delo (tako s slovničnega kot pravniškega vidika). N.

Z veseljem sem izbral lektoriranje v vaši družbi. Lektoriranje tehniškega besedila je zelo strokovno in natančno, kot sem opazil v besedilu z vidnimi popravki. Hvala tudi za opozorila glede bibliografskih sklicev oz. pravilnega citiranja. Diploma je torej že na vidiku. Še enkrat najlepša hvala za lektoriranje naloge. D.

V podjetju smo zaradi nezadovoljstva zamenjali že precej prevajalskih agencij /…/. Zelo nas veseli, da smo se odločili za storitve v vaši družbi, še posebej smo veseli, da ste nas opozorili na pravilno strokovno terminologijo in tudi na pravilen zapis firme gospodarske družbe. A.

Najlepša hvala za pregled in tudi vašo prijaznost ter hitrost. Ko bo knjiga izšla, se oglasim s pošiljko. Lepo vas pozdravljam in še kdaj na svidenje, zagotovo! P.

Najlepša hvala za natančnost, prijaznost in možnost usklajevanja! Ko bom spet potrebovala kaj podobnega, se zagotovo ponovno obrnem na vas. T.

Lektoriranje je opravljeno odlično, zelo sem zadovoljna. I.

Zahvaljujem se vam za vse, odlično, zadovoljna sem. Veliko jih poznam, ki bodo v kratkem potrebovali lektoriranje, vas bom priporočala. V zahvali bi omenila lektorico, če dovolite. Če bom še kaj potrebovala, se obrnem na vas. M.

Potrjujem prejem datotek in se vam še enkrat zahvaljujem. Vsekakor bom vašo prijazno spletno založbo priporočil znancem in prijateljem. T.

Hvala za prijaznost in strokovnost, vas bom priporočila tudi svojim kolegom. B.

Še enkrat se vam zahvaljujem za izjemno hitro in predvsem profesionalno opravljeno delo. Škoda, da ni več takih družb, kot je vaša, tako glede kakovosti izvedbe, urgentnosti in razumnega človeškega odnosa. Vse pohvale. T.

Vaša pomoč pri redakciji biltena je izjemnega pomena in mislim, da nam zelo koristi. Lektoriranje je izjemno kakovostno, posebna hvala velja tudi za vsebinske sugestije, ki so zelo dobrodošle. Skratka, hvala za vse. A.

Pri pregledu čistopisa diplomske naloge nisem mogla verjeti, da sem naredila toliko napak. V prihodnje, ko bom potrebovala lektoriranje, se bom obrnila na vas. A.

Resnično se vam moram zahvaliti za izjemno profesionalno delo, še posebna zahvala pa gre tudi za vaše zdajšnje popravke, saj je iz njih razvidno, da vam je resnično mar za nalogo, ki ste jo popravili. Še enkrat hvala lektorici. J.

Zahvaljujem se za več kot izvrstno in profesionalno opravljeno delo. To je bilo moje prvo srečanje z lekturo in šele v takih trenutkih se zavemo, kako nujno jo potrebujemo. A.

Sporočam vam, da sem navdušena nad natančnostjo popravkov vaše lektorice, ki je k nalogi prispevala konkretno dodano vrednost. Seveda me je sprva, ob hitrem pogledu na številne popravke, pošteno zaskrbelo. Zahvaljujem se vam za vaš izjemen prispevek, da je naloga, kot se spodobi. I.

Hvala za vrnjeno datoteko in še enkrat hvala za sodelovanje, bili ste zelo prijazni. Š.

Hvala lepa za urejeno besedilo. Moram reči, da mi je zdaj zelo všeč. Vesela sem, da sem se odločila za vašo storitev. S.

Potrjujem prejem datotek. Navedeno sem popravila. Izkušnje lektorice so še več kot bogate, ne uide ji niti najmanjša napakica. Sva pa z vašim delom zelo zadovoljna – ste zelo strokovni, tako da lahko pričakujete tudi mojo magistrsko nalogo, ko bo dokončana (verjetno letos pozimi). Z veseljem bom z vami sodeloval tudi v prihodnje. T.

Vse sem še enkrat prebrala in sem bila res presenečena nad razliko. Super ste opravili delo, sem zelo zadovoljna. A.

Akademiki, strokovnjaki, znanstveniki, pisatelji, študenti …

Vsem se zahvaljujemo za zaupanje in naročila, veselilo nas bo, če bomo še sodelovali. Mnenje zadovoljnih naročnic in naročnikov je pri lektorskih in prevajalskih storitvah verodostojno priporočilo. Svoja besedila nam je zaupalo že več kot tisoč fizičnih (tudi samostojnih podjetnikov) in pravnih oseb (gospodarskih družb, zavodov, medijev, založnikov …), ustanov in subjektov javnega prava, rednih in izrednih študentk ter študentov, mladih raziskovalk in raziskovalcev ter profesoric in profesorjev številnih uveljavljenih slovenskih izobraževalnih in raziskovalnih ustanov, na primer:

 • člani Slovenske akademije znanosti in umetnosti,
 • Mednarodna podiplomska šola Jožefa Stefana,
 • Ekonomska fakulteta Univerze v Ljubljani,
 • Ekonomsko-poslovna fakulteta Univerze v Mariboru,
 • Fakulteta za elektrotehniko, računalništvo in informatiko Univerze v Mariboru (FERI),
 • Pravna fakulteta Univerze v Ljubljani,
 • Medicinska fakulteta Univerze v Ljubljani,
 • Medicinska fakulteta Univerze v Mariboru,
 • Pravna fakulteta Univerze v Mariboru,
 • Fakulteta za gradbeništvo Univerze v Mariboru,
 • Fakulteta za družbene vede Univerze v Ljubljani,
 • Fakulteta za elektrotehniko Univerze v Ljubljani,
 • Fakulteta za logistiko Univerze v Mariboru,
 • Fakulteta za management Univerze na Primorskem,
 • Fakulteta za organizacijske vede Univerze v Mariboru,
 • Fakulteta za računalništvo in informatiko Univerze v Ljubljani,
 • Fakulteta za arhitekturo Univerze v Ljubljani,
 • Fakulteta za šport Univerze v Ljubljani,
 • Teološka fakulteta Univerze v Ljubljani,
 • Fakulteta za socialno delo Univerze v Ljubljani,
 • Fakulteta za upravo Univerze v Ljubljani,
 • Fakulteta za varnostne vede Univerze v Mariboru,
 • Fakulteta za zdravstvene vede Univerze v Mariboru,
 • Filozofska fakulteta Univerze v Ljubljani,
 • Naravoslovnotehniška fakulteta Univerze v Ljubljani,
 • Pedagoška fakulteta Univerze na Primorskem,
 • Filozofska fakulteta Univerze v Mariboru,
 • Veterinarska fakulteta Univerze v Ljubljani,
 • Fakulteta za podiplomske državne in evropske študije,
 • Fakulteta za turistične študije Portorož – Turistica Univerze na Primorskem,
 • Fakulteta za podiplomski študij Univerze v Novi Gorici,
 • Fakulteta za strojništvo Univerze v Mariboru,
 • Fakulteta za kmetijstvo in biosistemske vede Univerze v Mariboru,
 • Biotehniška fakulteta Univerze v Ljubljani,
 • Fakulteta za naravoslovje in matematiko Univerze v Mariboru,
 • Fakulteta za turizem Univerze v Mariboru,
 • Fakulteta za energetiko Univerze v Mariboru,
 • Fakulteta za humanistične študije Univerze na Primorskem,
 • Visoka šola za računovodstvo in finance,
 • Visoka šola za zdravstvo Univerze na Primorskem,
 • Visoka šola za zdravstvo Univerze v Ljubljani,
 • DOBA, fakulteta za uporabne poslovne in družbene študije Maribor,
 • številne druge univerzitetne, visokošolske in višješolske izobraževalne ter raziskovalne ustanove.